MAANDAG 9 DECEMBER

ZONDAG 15 DECEMBER
10.30 eucharistie

KAPEL DICHT
Na een grote waterschade worden in het zorghuis Onze Lieve Vrouw de vloeren vernieuwd. Helaas moet ook de kapel enkele maanden dicht!

IM JAN DORTU
Lees dit bij Jubilate Deo.

KERKGEBOUWEN
Kijk HIER naar de plannen met de kerk.
Volg de ombouw van de kerk Kunrade HIER
En lees HIER het artikel daarover in TROUW.

KINDERKERK VOERENDAAL
                 volg haar op Facebook!

'ZIT!'
Ik kwam Maya tegen. Ze had een snoezig wit hondje. Pukkie.. ‘Hallo Maya! Bijt Pukkie niet?’ Maya schudde heftig met haar hoofd en zei ernstig: ‘Je hoeft niet bang te zijn!’ Pukkie snuffelde even aan mijn schoenen. Voor een hond is de geur van een schoen even interessant als facebook! Hij ruikt er mijn huis in, en de wei met paarden waar ik gister liep en de hondjes in de straten waar ik had gewandeld. ‘Zit!’, riep Maya ineens keihard. Pukkie ging zitten en keek vragen omhoog. Je kon zien dat hij een beloning verwachtte. ‘Dat heb ik hem geleerd’, zei Maya gewichtig. ‘Wat knap!’ ‘Maar’, vroeg ik, ‘heeft Pukkie ook iets aan jou geleerd?’ Even dacht ze na en toen zei ze: ‘Pukkie is altijd blij als hij me ziet. Hij heeft nooit kwaaie zin!... Maar dat kan ik nog niet zo goed.’ Toen Pukkie hoorde dat Maya ‘Pukkie’ zei, sprong hij op, waarop Maya keihard ‘Zit’ riep. Ze moesten allebei nog veel leren!

ADVENT

20191127_161042