27 SEPTEMBER

Op deze zondag is de kerk voor de communicantjes en hun gezin. De anderen kunnen de dienst op YouTube volgen. Patrizia Driessen Tocco zingt, begeleid door Peter Adriaans.

Hier volgt u straks
   de dienst van 9 uur
   (druk op de knop)

of surf naar

En hier is
   de dienst van 12.30

of surf naar

PRESENTATIE
 Op 12 september stelden de
 communicantjes zich aan de
 parochie voor. Druk op de rode knop.
 Of

SPEELGOEDACTIE
Van 15 september tot 20 oktober kunt u gaaf en compleet speelgoed ingeleveren zodat Sinterklaas niemand over hoeft te slaan! Elke dinsdag- en woensdagmiddag van 14 tot 16 uur In het Laurentiushome.

VRIENDEN VAN...
Het 'JOURNAAL VOERENDAAL SAMENSTERK' besteedde aandacht aan de actie 'Vrienden van de Laurentius'. Met deze actie zoeken we mensen die willen helpen om het prachtige monument van de Laurentiuskerk overeind te houden.  WORD   'VRIEND VAN DE LAURENTIUS'

KERKGEBOUWEN
Kijk HIER naar de plannen met de kerk.
Volg de ombouw van de kerk Kunrade HIER
En lees HIER het artikel daarover in TROUW.

ONDERHOUD

Een ploeg vrijwilligers aan het werk op het kerkhof Kunrade.

kerkdiensten

ma 14 sep  19:00  Eucharistie

woe 16 sep 19:00  Eucharistie
  vrij 18 sep 19:00 Gebedsdienst
  za 19 sep 18:30 Eucharistie
     100 kerkgangers toegestaan; u mag reserveren
  zo 20 sep 10:30 Eucharistie
     100 kerkgangers toegestaan; u mag reserveren

KINDERKERK VOERENDAAL

1,5 METER
Als u zich voor de h. Mis op zaterdag en zondag aanmeldt houden we een plaats voor u vrij.
Als u zonder aanmelden komt moet u er rekening mee houden dat bij 100 aanwezigen de deur dicht moet!

AANMELDEN: 06 505 44 105
(donderdag en vrijdag 17 - 19 uur)
of mail: [email protected]
of op kantoor op ma- en vrijdagmiddag.

► Kom alleen indien u niet verkouden bent en geen koorts hent!
 Houd 1,5 meter afstand aan, bij binnenkomen, uitgaan en communiceren.
► Geen collecte. Achter in de kerk is 'n mandje. (Of maak thuis iets over).

KONIJN
Veronique en Diana kenden elkaar niet. Ze woonden ook een heel eind uit elkaar. Maar ze allebei in de vakantie een konijntje gekregen. Nu was het gekke: Veronique was dolgelukkig met haar konijntje en Diana niet. Hoe kan dat? Het waren allebei ongeveer even lieve konijntjes en Diana hield van dieren net als Dominique, en toch was Diana ongelukkig. Hoe kan dat?
Nou, Diana had een buurmeisje, Petra. Petra had een pony in de wei van haar oom. En iedere keer als Diana haar lieve konijntje zag dan dacht ze: “Jij bent aardig maar je bent geen pony, veel te klein en veel te dom en ik kan niet op je rug zitten” en Diana kreeg tranen van boosheid in de ogen.
Maar Dominique had een buurmeisje Irma, en die had alleen maar een goudvis, en telkens als Dominique haar konijntje zag zei ze: “Jou kan ik tenminste aaien en je bent warm”, en ze streek haar wang over zijn vacht en hij deed zijn oogjes even dicht.
Dus: met hetzelfde konijn kun je gelukkig én ongelukkig worden, dat ligt er maar aan met wie je jezelf vergelijkt!

KOOR REPETITIE IN CORONATIJD

koor corona 1